Termékek Menü
0

Black Eagle horgászúszó - 1080 - 8- 16gr

black eagle fishing float, cralusso Katt rá a felnagyításhoz
Cikkszám: 1080-08

Az elegáns ​megjelenésű Balck Eagle horgászúszót azoknak a horgászoknak készítettük, akik szeretik a hagyományos waggler úszós megoldásokat, de nem akarnak lemondani a Cralusso fejlesztések előnyeiről. A horgászúszóba épített, saját fejlesztésű kalibrációs megoldással a leggyorsabb és legprecízebb antenna beállítást érhetjük el. Használata rendkívül egyszerű, az úszószár mozgatható, betolásával az úszó lejjebb süllyed, kijjebb állításával az úszó feljebb emelkedik. Az állítás mértékét a száron található 0,05 osztású kalibrációs skála mutatja. Nagyon  érzékeny antenna beállításokat is egyszerűen, gyorsan, megismételhetően tudunk a kalibrációval elvégezni. A festett poliuretán és polikarbonát szár ellenáll a sérüléseknek. Az adapter antenna rendszernek  köszönhetően, immár több mint 25-féle antenna közül használhatunk az úszókhoz. Az úszóhoz javasolt a Navigátor Match Sinking jelölt horgászzsinór, mely alkalmazásával egy igazán profi horgászfelszerelést állíthatunk össze.
További információ a lap alján található.

 

Kép: Méret (gr): Cikkszám:
8
1080-08
10
1080-10
12
1080-12
14
1080-14
16
1080-16
Leírás és Paraméterek

Ennél a típusnál az úszó testén kívül helyeztük el az összes önsúlyt, így megváltozott a súlypontja. Az Arrowhoz képest rövidebb szárral is jó repülési tulajdonságokkal rendelkezik. További előnye, hogy szükség esetén több ólom kerülhet a zsinórra ellenben az előző változatokkal. A Cralusso waggler úszók egy rendszert alkotnak, a szárak, testek, antennák egymás közt szabadon cserélhetők.

Tipp:

Szükség esetén a Black Eagle úszót is pár másodperc alatt  átalakíthatjuk, akár  dartos wagglerként, pellet úszóként  használhatjuk. A lamellákat levéve, nagy mennyiségű ólmot tehetünk a zsinórra, ezzel is csökkentve, az áramlatok zavaró hatását. Az úszót 2 db cserélhető antennával szállítjuk, de bármely Cralusso antennával kompatibilis.

Idézet

Alan Scotthorne - Ötszörös egyéni horgász világbajnok

Ez a legjobb lapos úszó, amit valaha használtam.
–ALAN SCOTTHORNE ÖTSZÖRÖS EGYÉNI HORGÁSZ VILÁGBAJNOK

 

 

 

Garancia

Egyedülálló gyártói garancia

Szállítás / fizetés

A Cralusso szállító partnere a DPD

Nettó 25.000Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!


Fizessen a CIB biztonságos banki rendszerén keresztül!