Barion Pixel
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.

blog

Kerekesi Mihály - 24 óra a parton

2024. 07. 02. 15:25:48

A hétvége általában a horgászatról szól valamilyen formában és ez legtöbb esetben horgászversenyt jelent. Ezúttal egy 24 órás páros versenyen vettünk részt Pálóczi Janival a Nagyhegyesi Daru tavon. Ez volt az idei első 24 órás versenyünk, de sok versenyen voltunk már itt és a Szombat reggeli sorsolás során kihúzott helyen is horgásztunk már. Ez a sziget melletti hely zárta a szektorunkat amibe azt gondolom nagyon erős csapatokkal sorsoltunk össze. A taktikánk azt lehet mondani, hogy adott volt, de nem mindig alakulnak úgy a dolgok ahogy az ember azt előre eltervezi.

Kerekesi Mihály - Method OB elődöntő a Családi tavon

2024. 04. 25. 15:50:19

A IX. Freestyle Method Feeder Országos Bajnokság 3. elődöntőjére Nagycsécsen a Családi tavon került sor. Első alkalommal rendeztek itt elődöntőt, de a tavalyi évben több versenyen is részt vettem itt, így már egy kis helyismerettel rendelkezem, többek között ezért esett a választásom erre a helyszínre.

Kerekesi Mihály - Téglási horgászverseny

2024. 03. 27. 11:34:40

Mindig különösen izgalmas számomra, amikor olyan helyre megyek horgászni, ahol korábban még nem jártam. Különösen igaz ez, ha ez a látogatás egy versennyel van összekötve. A hétvégén is egy ilyen alkalomra került sor miután hirtelen jött ötlettől vezérelve beneveztem a Téglás horgásztavon megrendezésre kerülő horgászversenyre.

Kerekesi Mihály - Augusztusi versenyek

2023. 09. 05. 09:45:47

Az idei Augusztus meglehetősen mozgalmasra sikerült, ami a horgászversenyeket illeti. Összesen négy versenyen szerepeltem amelyek sorát egy 24 órás páros verseny nyitotta, majd egy egyéni, aztán egy páros végül pedig még egy egyéni következett.

Határréti kiruccanás - Mikusik Viktor

2023. 08. 23. 10:22:41
Nagyjából 2 év után látogattam el újra a Határréti-víztározóra. Budapesttől 30km-re, lakóhelyemtől mindössze 5km-re található ez a festői környezetben hegyek közt fekvő tó. Újdonság, hogy a tavon már kapható sportjegy is, így vonzva közelebb a sport szerelmeseit.