Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.

Casting Horgász Zsinór - 40-22mm (200m)

1.260 Ft (992 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 2075-40-22

2075 TÁVDOBÓ MERÜLŐ HORGÁSZ ZSINÓR

Horgász zsinór, mely eddig elérhetetlen távolságokba repíti horgodat.

Sok horgász vágya, hogy az eddig horgász felszerelésekkel elérhető dobás távolságon túl, bujkáló pontyok és nagytestű halak elé tudja juttatni szerelékét.

A fenti cél megvalósításához fejlesztették ezt a különleges horgász damilt, mely a hagyományos dobóelőkék problémáját küszöböli ki.

Ennek a különleges horgász zsinórnak három fő része van

1. Az első 10 méteres része vastag, erős színtelen horgász damil, mely azt a célt szolgálja, hogy a nagy dobásokkor fellépő extra terhelést is kibírják.

2. A dobóelőkeként működő első 10 métere után színben és vastagságban is egy 5 méteres átmeneti rész követ.

 3. Melyet, a kisebb ellenállású, vékonyabb 185 méter hosszú élénk sárga főzsinórban folytatódik.

Ez a süllyedő horgász zsinór a legfejlettebb adalékanyagoknak köszönhetően, gyorsan a víz alá süllyed, (nézd meg a videón), így nem, vagy kevésbé tudják szerelékünket elsodorni a felszíni áramlatok. A damil további különlegessége, hogy kopásálló, nagyon sima, alacsony súrlódású felülettel rendelkezik, hogy segítse a távoli dobások elérését.

Tipp:

A süllyedő horgász zsinór merülését meggyorsíthatjuk, ha a szerelék bedobását követően, a bot spiccét a víz alá dugjuk és a felesleges horgász zsinór visszatekerését így végezzük, vagy a botspicc víz alól való apró kirántásaival segítjük a horgász zsinórnak víz felszíne alá kerülését.

Horgászversenyzők által tesztelt és használt damilok, melyekkel Te is eredményes lehetsz! Próbáld ki ezeket a megbízható horgász damilokat