Termékek Menü

CRALUSSO - Pályázat!

A Králik és Társa Kkt. a VEKOP-211-15-2016-00160 sz. „Verseny- és piacképes horgászinnováció a Közép-Magyarországi Régióban” című projekt keretében 67.860.000 Ft összegű támogatási összeget nyert el 2017-ben. A támogatás mértéke: 50%. A projekt kezdő dátuma 2018.01.01., a projekt 2019.08.30-i záródátummal valósult meg.

A támogatás célja olyan verseny és piacképes horgászinnováció létrehozása, amely előkelő helyet foglal el, mind a hazai mind a nemzetközi horgászpiacon! 

Mindehhez a legmodernebb 3D nyomtatási technológiát hívtuk segítségül, melynek alkalmazása jelentős szerepet játszott egy Új generációs feederkosár kifejlesztésében. Ezidáig, az otthoni garázsban és gyártó műhelyünkben készültek fejlesztéseink. A kezdeti elképzelések megvalósításához, kézzel készültek a próbadarabok, melyeknek használhatósága, eredményessége változó volt. Ezek a kézzel készült próbadarabok, segítettek abban, melyek azok a megoldások, melyeket el kell hagyni és mik azok, amiket tovább kell fejleszteni a kitűzött cél elérése érdekében. A 3D technológia segítségével új lehetőségek nyíltak a különböző megoldások, módosítások látvány és műszaki tervek megjelenítésére előállítására és kipróbálására. 

A VEKOP 2.1.1-15-2016 pályázat segítségével felújított és modern eszközökkel felszerelt fejlesztő műhelyünk, mely innovatív termékeket előállító és forgalmazó cégünknek, hosszú távon biztosítja a kreatív gondolatok megvalósítását és piacra juttatását.

 

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
Idézet

Alan Scotthorne - Ötszörös egyéni horgász világbajnok

Ez a legjobb lapos úszó, amit valaha használtam.
–ALAN SCOTTHORNE ÖTSZÖRÖS EGYÉNI HORGÁSZ VILÁGBAJNOK

 

 

 

Garancia

Egyedülálló gyártói garancia

Szállítás / fizetés

A Cralusso szállító partnere a DPD

Nettó 25.000Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!


Fizessen a CIB biztonságos banki rendszerén keresztül!