Termékek Menü

Blue SHELL Method Mould -3350

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
975 Ft (768 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 3350

MEGÉRKEZETT! 

SHELL Method Mould - Method kosár töltő

Cralusso feeder programjának idei évi újdonsága a saját fejlesztésű és gyártású, egyedülálló működésű „SHELL” névre keresztelt method kosár töltő. Nevét kagyló formájú kialakításáról, kapta. Kifejlesztéséhez a legmodernebb 3D nyomtatás technológiáját alkalmaztuk. Egyedülálló működésű töltőszerszám, mellyel rendkívül gyors és egyszerű a method kosarak töltése és ürítése. A hosszanti tengelyén történő nyitása, meggátolja az etetőanyag töltőbe ragadását. A hagyományos töltőktől eltérően, nem kell nyomkodni, csak szétnyitjuk és leesik a kosárról a töltő, melybe soha nem tapad be az etetőanyag!

Univerzális formakialakításnak és mérnöki tervezésnek köszönhetően a Cralusso kosarai mellett, más gyártók feeder kosarával is egyaránt használható.
Egyedülálló megoldásának köszönhetően, olyan különleges töltési módók is megvalósíthatók, mint a két színű töltés. Két eltérő színű etetőanyag, a meder fenéken a halak számára könnyebben észrevehető, nagyon kontrasztos felkínálást tesz lehetővé. 

      

SHELL Method Mould - Method kosár töltő

Leírás és Paraméterek

A Shell method kosár töltő nagy előnye az egyszerű, gyors használat. A megtöltött kosárról a szétnyíló szerszám sok esetben magától leesik. Abban az esetben, ha a method kosáron marad, csak elég egy ujjunkkal kissé megnyitni és máris szabaddá válik bevetésre kész method kosarunk.

Youtube videók

Termék címkék: METHOD KOSÁRTÖLTŐ, SHELL
Idézet

Alan Scotthorne - Ötszörös egyéni horgász világbajnok

Ez a legjobb lapos úszó, amit valaha használtam.
–ALAN SCOTTHORNE ÖTSZÖRÖS EGYÉNI HORGÁSZ VILÁGBAJNOK

 

 

 

Garancia

Egyedülálló gyártói garancia

Szállítás / fizetés

A Cralusso szállító partnere a DPD

Nettó 25.000Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!