Barion Pixel
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.

Slow Sinking Method kosár Set

2.060 Ft (1.622 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 3299

Oltalommal védett termék! 

EUIPO:007469929-0001

Sikeres method kosár projektünk egy újabb innovatív megoldással bővült. A Lassan Süllyedő method kosár segítségével eredményesen tudjuk megfogni az életük nagy részében vízközt tartózkodó halakat. Ez a saját fejlesztésű és gyártású, egyedülálló method kosár a Big Rocket alapjaira épült. Úgy lett kialakítva, hogy az etetőanyaggal, csalival azonos sebességgel süllyedjen, és átpásztázza a teljes vízoszlopot és kapásra ingerelje az ott tartózkodó halakat.

Rendkívül eredményesen alkalmazható a felmelegedő mélyebb vizekben, illetve azokon az helyeken és időszakokban, amikor a halak az oxigénhiányos mederfenékről, a felsőbb vízközti, vízfelszíni rétegbe emelkednek. Használata egyszerű, laza állagú etetőanyagot alkalmazzunk, mely már a süllyedés fázisában intenzíven oldódik. Az előke hosszával érdemes próbálkozni, tesztjeinken a 8-20 cm előkék működtek a legjobban. A Lassan Süllyedő method kosár működése, mérete és súlya, mely 15,5 gramm, megfelel a versenyszabályoknak. Kis súlya ellenére is remekül repül, kényelmesen horgászhatunk vele 50-60 méteres távolságot. Megfelelő felszerelés használatával, akár 70-80 méteres távolság is meghorgászható.

A Lassan Süllyedő method kosár töltéséhez a Big Rockett kosárhoz is használható sárga, azaz Yellow gyorstöltő szerszámot ajánljuk. Praktikus kialakításuknak köszönhetően, a szerelék megbontása nélkül tudjuk cserélni a 4,0 mm-es száron a Lassan Süllyedő, a Big Rocket és Small Rockett kosarakat.

Nézd meg az alábbi rövid videót a Lassan Süllyedő method kosár működéséről:

Youtube videók