Barion Pixel
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.

Rozsdamentes tripod - 3520

11.576 Ft (9.115 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 3520
Praktikus, könnyű, leszúrható rozsdamentes tripod, mely 4 leszúrható lábának köszönhetően, kis mérete ellenére meglepően stabil támasza a botoknak. Teleszkópos kialakításával nemcsak a lábak, a középső tartó is könnyen a megfelelő magasságba állítható. Kisméretű kialakításának köszönhetően, nagyon jól használható feeder bot tartónak, valamint praktikusságának köszönhetően könnyen szállítható. Válassz a Cralusso széles kereszttartó és bottartó fej kínálatából a rozsdamentes kiviteltől a világító változatig.  

Leírás és Paraméterek

A horgász úszóiról és aprócikkeiről ismert cég, újabban a feeder horgászok részére is fejleszt termékeket. A legújabb három lábú bottartók kialakításánál a horgászok igényeit figyelembe véve, két különböző megoldást választottak. Akinek a könnyű szállíthatóság és a stabilitás a szempont, azoknak a vékony teleszkópos lábaival könnyen, mélyen leszúrható feeder horgászathoz nagyon praktikus alumínium tripodot ajánlják. A másik változat a legmagasabb igények kiszolgálására készült, a tömör rozsdamentes anyagból kialakított állítható lábú és szárú bottartó, az anyag súlyánál fogva is megbízható stabilitást biztosít. Különlegessége, hogy a lábak nem nyiklő-nyakló megoldással, hanem csavarosan fixen rögzíthetők. A tripodokhoz a praktikus, igényes kialakítású ALUFLOKK bottartó fejeket ajánlják!