Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.

Ruházat

A hobbi horgászok is jobban élvezik a pecázást, ha magas minőségű horgászcikkeket használ-nak, a sporthorgászat és versenyhorgászat esetében pedig elvárás a csúcstechnológia. A Cralusso innovatív horgászfelszereléseit úgy alakítottuk ki, hogy azok a legmagasabb követelményeknek is megfeleljenek. Nem véletlen, hogy több európa- és világbajnokságot nyertek termékeinkkel, és a nemzetközi horgász élmezőny is a Cralusso horgászcikkeit használja.

Tovább olvasom

Nálunk mindent megtalál, amire a sporthorgászat során valóban szüksége van!

Mivel nem csak beszélünk a horgászatról, de mi magunk is szenvedélyesen pecázunk, tudjuk, mi az, amire halfogás közben szüksége lehet.
Horgászfelszereléseink között nem csak horgok és zsinórok széles kínálatából válogathat, de olyan apróságokat is megtalál, mint a zsinór jelölő, a csonti gyűrű vagy az úszótartó henger. Bármelyik horgászcikkünket is választja, biztos lehet benne, hogy magas minőségű terméket kap az innovatív horgászfelszerelések gyártójától, a Cralussotól.

Keresd termékeinket a kedvenc horgászboltokban! 

Ez is egy címsor a Cralusso részére... h2

Ez is egy címsor a Cralusso részére... h3

Ez is egy címsor a Cralusso részére... h4

Ez is egy címsor a Cralusso részére... idézet

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog