Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.
Termékek Menü

Töltőválasztási kisokos III.

2022. 03. 08. 12:54:09

Melyik nyitható method kosár gyorstöltőt válasszam a method horgászathoz?

Az BLUE SHELL és az ORANGE SHELL kifejlesztése után a horgászok igényeinek megfelelően még kettő további mérettel bővítettük a Cralusso kosártöltő családot. Így született meg a töltőcsalád legkisebb tagja, a GREEN SHELL és legnagyobb tagja, a YELLOW SHELL. Ebben a blogsorozatban e kettő népszerű method kosártöltőnkről írunk.

Tovább olvasom!

Saját fejlesztésű, oltalommal védett nyitható method kosár gyorstöltők egyszerű használatuk miatt gyorsan elnyerték a horgászok tetszését. Töltés közben a bepattanó fülek tartják össze, majd miután megtöltöttük, nincs más dolgunk, mint egy mozdulattal lenyitni a kosárról töltő szerszámunkat és ki is esik belőle a megtöltött kosarunk. Ezekbe a töltőkbe - a Cralusso többi nyitható method kosár töltőhöz hasonlóan - soha nem fog az etetőanyag betapadni.

GREEN SHELL

A GREEN SHELL nyitható method kosár gyorstöltő a Cralusso töltőcsalád legkisebb tagja. Hossza 49 mm, szélessége 29 mm. Ez a method kosár töltő más cégek verseny méretű ovális kosaraival is kompatibilis, mint például a közkedvelt Preston method kosarakkal, vagy Nevis, Top Mix, stb.

YELLOW SHELL

A YELLOW SHELL az összes Cralusso nyitható method gyorstöltő közül a legnagyobb. Hossza 65 mm, szélessége 38 mm, így ez a töltő alkalmas a piacon lévő cégek, pl. Carp Expert vagy Haldorádó XL kosaraihoz.

Az kosarat kézben tartva, de akár letett állapotban is megtölthetjük etetőanyaggal. A bepattanó fülek megakadályozzák, hogy a töltő szétnyíljon.

A method kosárral való tömörítés.

A töltés után az etetőanyag nem tapad be a szerszámba. A töltőt szétnyitva a kosár jóformán leválik a kosárról.

PRO TIPP

Itt is, mint ahogy előző blogunkban, ajánljuk a kétszínű töltés kipróbálását! Ezzel a különleges módszerrel egy helyen egy időben kétféle etetőanyagot is kipróbálhatunk! A kétszínű töltés a YELLOW SHELL-el ugyan úgy működik, mint a videóban bemutatott BLUE SHELL-el.

 

 

Idézet

Alan Scotthorne - Ötszörös egyéni horgász világbajnok

Ez a legjobb lapos úszó, amit valaha használtam.
–ALAN SCOTTHORNE ÖTSZÖRÖS EGYÉNI HORGÁSZ VILÁGBAJNOK

 

 

 

Garancia

Egyedülálló gyártói garancia

Szállítás / fizetés

A Cralusso szállító partnere a DPD

Nettó 25.000Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!