Barion Pixel
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.

Óriási siker! 4 helyezést is besepertek a Cralusso termékei!

2022. 11. 29. 11:19:13
Óriási siker! 4 helyezést is besepertek a Cralusso termékei!

A 2022 október végén nagyszerű hír érkezett hozzánk, ugyanis 3 termékünk első helyezést, egy további termékünk pedig második helyezést ért el az európai horgászcikk gyártók és kereskedők szövetsége, az EFTTA által szervezett digitális legjobb termék versenyében.

Kitekintő I Miért is nívós az EFTTEX díj?

Az EFTTA (Európai Horgászcikk Gyártók és Kereskedők Szövetsége) az európai sporthorgász tevékenység népszerűsítését, védelmét és az üzletág fellendülését és támogatását tűzte ki célul. Az általuk 1982 óta szervezett EFTTEX kiállítás az évek során az iparág első számú szakmai kiállításává nőtte ki magát. Az EFTTEX az iparág legismertebb neveit vonzza, és kiváló helyszínt biztosít a személyes találkozásra és üzletkötésre a szakma képviselői számára.

Az EFTTEX helyszíne folyamatosan változik, így 2022-ben Magyarországon került volna megrendezésre a kiállítás, amely sajnos elmaradt. Azonban felismerték, hogy az iparágnak szüksége van az új termékek bemutatására, ezért hívták életre a digitális legjobb új termék díjat.

211 termék és 71 cég nevezett a versenyre Japántól egészen az Egyesült Államokig. (www.eftta.com) 
A Cralusso-nak ebben a versenyben sikerült 4 díjat bezsebelnie.

Mit is jelentenek nekünk ezek a díjak?

Ez egy sikertörténet folytatása számunkra. A horgász szakma egyik legmagasabb szintjéről érkező díj óriási elismerést és boldogságot jelent és további motivációt biztosít az egész csapat számára. Továbbá egy kiváló visszacsatolás, hogy igenis jó irányba haladunk, és ösztönzően hatnak a további fejlesztéseinkhez. Nem utolsó sorban pedig az EFTTEX díj kiváló referenciát nyújt a gyártó cégeknek és iránymutatást, támogatást a kereskedő partnereknek.

Králik Károly az EFTTEX díjakkal a Cralusso műhelyében

A díjazott termékek

Winner: Pro Carbon Waggler úszó

Professzionálos waggler úszó, verseny és hobbi horgászok számára is egyedülálló megoldásokat kínál. Az úszó kúpos karbon szárral, poliuretán testtel és wolfram lemellákkal van ellátva. Az ólom fejbe csapágyazott forgó került, mely leesés esetén sem törik, hajlik el. A Cralusso által kifejlesztett kalibrációs megoldással a leggyorsabb és legérzékenyebb antenna beállítás érhető el, mellyel akár 0,01 gramm is állítható!

WINNER: A Jelly Corn

A Jelly Corn és Shell, valamint a jövőre megjelenő csiga forma egy olyan élelmiszer ipari alapanyagból készült horog csalik, melyek kiváltják a nem lebomló műanyag alapú csalikat. A fejlesztés során a SZIE egyetem halbiológiai tanszékével dolgoztunk együtt, akik bevizsgálták a csalikat toxikológiai szempontból. a sikeres tesztek a gyakorlatban folytatódtak, szeretik a halak és a horgászok a természetes formákat és anyagokat.

Winner: Navigator Feeder Energy

Navigátor jelölt monofil zsinórok 5 méterenként színes vonalakat tartalmaznak, melyek nagy segítség a feeder, method és ponty horgászoknak a különféle távolságok kimérésében.  Több bot használata esetén nem kell az azonos távolságokat kimérni, gyorsan pontosan lehet váltani a különböző távolságok között.

Second Runner Up: Rocket Method kosár

A ROCKET hosszanti bordás method kosarak kiváló repülési tulajdonságokkal rendelkeznek, jól tartják az etetőanyagot, nem akad be a horog a keresztirányú bordákba. Szeretik a horgászok a könnyű kezelhetőség és cserélhetőség miatt, valamint a hozzá kifejlesztett egyedülálló szétnyitható kosár töltővel használni, melybe nem tapad be az etetőanyag.

Újdonságok 2023-ban l Mit tartogat a jövő?

A sokak által használt Rocket method kosár termékcsalád választékot újabb méretekkel szélesítjük és hozzájuk újabb kiegészítőket helyezünk kínálatba. A környezetbarát JELLY alapanyagunkból nemcsak a feeder és pontyhorgászoknak, hanem a rablóhalas horgászoknak is készülünk meglepetésekkel. Folyamatosan törekszünk az új és innovatív fejlesztésekre, illetve a jövőben továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a környezetbarát alapanyagú csalikra és a zöldebb csomagolásra.