Barion Pixel
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.

Nadály - Harcsa csali FULL NATURAL - Májas

2.100 Ft (1.654 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 2551
A harcsahorgászok számára egy új, környezetbarát ízesített harcsa csalival jelentünk meg, amely a közkedvelt élő Nadály utánzata. Eredményesen használhatjuk akár önmagában, de a  harcsafogást még eredményesebbé teszi élő nadály, giliszta, stb. csalival kombinálva. Ez a különleges harcsa csali lágy, hajlékony természetes anyagból készült. Alapanyaga az EFTTEX díjnyertes JELLY horogcsalikhoz hasonlóan, a Cralusso saját fejlesztésű élelmiszeripari alapanyagából készült, SZIE által bevizsgált környezetbarát lebomló horogcsalija. Ennek a természetes anyagnak a jellemzője, hogy a szivacshoz hasonlóan a horgászat során folyamatosan engedi ki magából az aromát. Ez fordítva is igaz, ugyanis magába is tudja szívni, például a rohasztott kagyló, máj, stb. levét. A doboz felbontása után zárjuk vissza az edényt, mert a víz alapú csali hajlamos pár óra elteltével kiszáradni. Jó hír viszont, hogy kevés víz, vagy aroma hozzáadásával újra regenerálhatjuk ezt a természetes anyagból készült, horogra szánt nadály imitációt. Sok siket a használatához!

Leírás és Paraméterek

Harcsa horgászat egyik legeredményesebb harcsa csalija a nadály. Ennek az élő csalinak beszerzése és tárolása nem mindig egyszerű. Ekkor jön a Jelly Nadály imitáció.