Termékek Menü
0

Navigator Feeder Energy horgászzsinór - 2077 0,18-0,25 mm-QSP-vel (200m)

Navigator Feeder Energy horgászzsinór - 2077 0,18-0,25 mm-QSP-vel (200m) Katt rá a felnagyításhoz
Cikkszám: 2077-0,18

Jelölt horgászzsinór a távolság pontos meghatározásához

Nem kell többet a damilt tekergetni, vagy kihúzni a távolság pontos meghatározásához!

Magyar fejlesztésű Navigator horgász zsinórok, a horgászpiac legfejlettebb damiljai, új dimenziókat nyitnak a horgászok előtt. A feeder és bojlis horgászok részére nyújtja talán a legnagyobb segítséget ez a forradalmian új damil. A nagyobb vízfelületeken bizony gondban vagyunk, nincs viszonyítási pont, nehéz a tájékozódás. Eddig nem volt lehetőség a haltartó helyek, medertörések, akadók, iszapos vagy kemény meder szakaszok bemérésére, beazonosítására. A fenti probléma megoldására fejlesztette ki a Cralusso legújabb innovációját, a NAVIGATOR Feeder horgász zsinórt. Ezekkel az új Navigator horgász zsinórokkal, mintha mérőszalagot használnánk, egyszerűen, gyorsan, precízen  tudjuk a vízen lévő haltartó helyek távolságát  beazonosítani és  pontosan, eredményesen meghorgászni. A kiakasztott klipszes megoldásnál verhetetlen, gyorsaságot és szabadságot ad használóinak. 

Zsinór precíz feltekercselését segíti a QSP kalkulátor használata.

 

 

Kép: Méret (lb/mm): Cikkszám:
0.18
2077-0,18
0.20
2077-0,2
0.22
2077-0,22
0.25
2077-0,25
Leírás és Paraméterek

Ezen az új generációs damilon 5 méterenként található 0,5m-es és 10 méterenként 1,0 méteresszínes jelölések vannak.

Az orsó dobjára ragasztható színkód segítségével tudjuk beazonosítani a távolságot, majd pontosan és megismételhetően tudunk az adott helyre horgászni!

Ezt a zsinórt használva a feeder és boijlis horgászoknak többé nem lehet kérdés az etetés, akadó, törés távolságának beazonosítása és pontos meghorgászása, több bot használata esetén sem.  Dobóelőke használata esetén, célszerű ebből 5-10 méteres hosszat használni, ekkor két megoldás közül választhatunk, vagy Navigator damil elejéből 5-10 métert levágva, vagy a jelölésekhez +ban 5-10m-t hozzá adva tudjuk használni.

A közepes mértékben süllyedő, rendkívül erős, alacsony nyúlású damil kopásálló, alacsony súrlódású bevonattal rendelkezik, mely gyors reagálást és hosszabb dobásokat biztosít!

A horgász cikkek folyamatos fejlődésen mennek keresztül, Cralusso egy másik innovációja a QSP rendszer, mely az egyszerű, gyors, precíz, zsinór feltekercselésre nyújt kreatív megoldást.

A QSP rendszer segít abban, hogy az adott zsinór, az orsóra való feltekerést követően, ideális mértékű feltöltést érjen el a horgászorsó dobján. A QSP-hez bővebb leírást és kalkulátort a QSPoldalunkon találsz.

Idézet

Alan Scotthorne - Ötszörös egyéni horgász világbajnok

Ez a legjobb lapos úszó, amit valaha használtam.
–ALAN SCOTTHORNE ÖTSZÖRÖS EGYÉNI HORGÁSZ VILÁGBAJNOK

 

 

 

Garancia

Egyedülálló gyártói garancia

Szállítás / fizetés

A Cralusso szállító partnere a DPD

Nettó 25.000Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!


Fizessen a CIB biztonságos banki rendszerén keresztül!