Termékek Menü

POP-Up feeder kosár fix -3295

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
745 Ft (587 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 3295

MEGÉRKEZETT! 

Pop Up Feeder kosár 3295

Az egyedülálló működésű, ballanszírozott Pop Up feeder kosár a vízközt és mederfenekén tartózkodó halak megfogásához nyújt segítséget. Eddig nehezen megvalósítható, új módon tudjuk felkínálni a csalit, vertikálisan két irányban átpásztázva az egész vízoszlopot, Pop Up feeder kosár használatával.

 

Három fázisban, lassan süllyedő, meder fenéken fekvő, és a fenékről a felszín felé vertikálisan, lassan emelkedő, kosárral, csalival horgászhatunk eredményesen.

A Pop Up feeder kosár kis önsúlya miatt, 40-45 méteres távolságig alkalmazható eredményesen. A dobósúly nagyobbik részét, az etetőanyagunk biztosítja, mely kioldódását követően a felszín felé emelkedik a kosár kapásra ingerelve az ott tartózkodó halakat.

 

Méret: 0.0

Leírás és Paraméterek

Leírás, működés bemutatása

Ez az egyedülálló működésű Pop Up feeder kosár a Cralusso fejlesztő műhelyének egyik újdonsága. Különleges kialakításának köszönhetően, minimális 2 g önsúllyal és levegős szárakkal rendelkezik. Könnyen bontó etetőanyag fogja adni a dobáshoz szükséges súly nagyobbik részét. Vízbe érést követően a hagyományos kosarakhoz képest sokkal lassabban merül. Átpásztázva a teljes vízoszlopot és kapásra ingerli az ott tartózkodó halakat. Meder fenekére érve a Pop Up feeder kosár bordáin kialakított kapaszkodó körmök segítenek a könnyű feede kosár rögzítésében a talajon. A zsinór kismértékű kifeszítésével vehetjük fel a kontaktot a fenéken fekvő kosárral, mely ekkor a hagyományos feeder kosárként működik, rövidebb-hosszabb előkével. Miután az etetőanyag fellazult, kiázott a Pop Up feeder kosár felhajtó erejének köszönhetően elemelkedik a meder fenékről. A víz felszíne felé haladva a vízközt tartózkodó halaknak felkelti érdeklődését és a csalira rontó halaktól, intenzív látványos kapásokra számíthatunk. A víz felszínre érve megjelenik Pop Up feeder kosarunk szára, mely után érdemes kis időt várni, hogy a víz felszíni, melegebb vizekben tartózkodó halak is esélyt kapjanak a csalink megszerzésére. A dobások megfelelő ritmusával és a jó állagú etetőanyag használatával, nagyon eredményes horgászatokat tudunk produkálni. Főleg a felszín közelében felmelegedő vizekben és a nappali időszakokban eredményes, amikor is a halak a meder fenék közelében kialakuló oxigén hiány miatt vízközé emelkednek és a fenéken jóformán megfoghatatlanok.

Tippek Pop Up Feeder kosarak használatához

  • Könnyen, gyorsan bontó, felfelé is dolgozó etetőanyagot használjunk
  • A zsinórt csak kis mértékben feszítsük be, a kis önsúly miatt
  • Dobjunk sűrűn, ütemesen a kosárral, hogy egy függőleges etetőanyag oszlop is kialakuljon, ahol a halak számára legoptimálisabb mélységben is felkínálhatjuk csalinkat.
  • Iszapos mederfenéken is eredményesen használhatjuk kis önsúlyú kosarunkat, mely nem fog elmerülni a csalival a mély iszapban.
További képek

Youtube videók

Termék címkék: feeder kosár, fix, POP-Up
Idézet

Alan Scotthorne - Ötszörös egyéni horgász világbajnok

Ez a legjobb lapos úszó, amit valaha használtam.
–ALAN SCOTTHORNE ÖTSZÖRÖS EGYÉNI HORGÁSZ VILÁGBAJNOK

 

 

 

Garancia

Egyedülálló gyártói garancia

Szállítás / fizetés

A Cralusso szállító partnere a DPD

Nettó 25.000Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!


Fizessen a CIB biztonságos banki rendszerén keresztül!