Barion Pixel
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.
Termék címkék:
METHOD KOSÁRTÖLTŐ SHELL

Blue SHELL Method Mould -3350

1.035 Ft (815 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 3350

MEGÉRKEZETT! 

SHELL Method Mould - Method kosár töltő

Cralusso feeder programjának idei évi újdonsága a saját fejlesztésű és gyártású, egyedülálló működésű „SHELL” névre keresztelt method kosár töltő. Nevét kagyló formájú kialakításáról, kapta. Kifejlesztéséhez a legmodernebb 3D nyomtatás technológiáját alkalmaztuk. Egyedülálló működésű töltőszerszám, mellyel rendkívül gyors és egyszerű a method kosarak töltése és ürítése. A hosszanti tengelyén történő nyitása, meggátolja az etetőanyag töltőbe ragadását. A hagyományos töltőktől eltérően, nem kell nyomkodni, csak szétnyitjuk és leesik a kosárról a töltő, melybe soha nem tapad be az etetőanyag!

Univerzális formakialakításnak és mérnöki tervezésnek köszönhetően a Cralusso kosarai mellett, más gyártók feeder kosarával is egyaránt használható. Egyedülálló megoldásának köszönhetően, olyan különleges töltési módók is megvalósíthatók, mint a két színű töltés. Két eltérő színű etetőanyag, a meder fenéken a halak számára könnyebben észrevehető, nagyon kontrasztos felkínálást tesz lehetővé. 

             

SHELL Method Mould - Method kosár töltő

Leírás és Paraméterek

A Shell method kosár töltő nagy előnye az egyszerű, gyors használat. A megtöltött kosárról a szétnyíló szerszám sok esetben magától leesik. Abban az esetben, ha a method kosáron marad, csak elég egy ujjunkkal kissé megnyitni és máris szabaddá válik bevetésre kész method kosarunk.

Mérettáblázat

Youtube videók