Termékek Menü
0

Helio waggler úszó - 1086 - 8 - 30gr

Helio waggler fishing float, cralusso Katt rá a felnagyításhoz
Cikkszám: 1086-08

Helio waggler úszó, professzionális működéssel, nemcsak a profi horgászoknak. Folyóvízi horgászúszó modelljeinkkel több világversenyt is nyertek. A sikereken felbuzdulva célunk egy olyan professzionális, waggler úszó megépítése volt, mely mind anyagában, mind működésében az innovatív megoldásainak köszönhetően, kielégíti a legmagasabb igényeket is. A beépített ólom-wolfram súlyrendszer, kalibrációs megoldás, golf aero dinamikai felület, a 25 féle antenna befogadására képes kialakítás és a legmodernebb, sérülésnek ellenálló anyagok, valamint az egyedülálló működés prémium minőséget és használhatóságot biztosít. Az úszóhoz javasolt a Navigátor Match Sinking jelölt horgászzsinór, mely alkalmazásával egy igazán profi horgászfelszerelést állíthatunk össze.

Kép: Méret (gr): Cikkszám:
8
1086-08
10
1086-10
12
1086-12
14
1086-14
16
1086-16
18
1086-18
20
1086-20
25
1086-25
30
1086-30
Leírás és Paraméterek

A Cralusso legújabb innovációjának, a HELIO waggler horgászúszónak megalkotásánál nem kötöttünk kompromisszumokat, tökéletességre törekedtünk minden területen. A már jól bevált, Cralusso által kifejlesztett, remekül működő megoldásokat egy újabb testformával és egy rendkívül könnyű anyag, a HÉLIUM felhasználásával tovább tökéletesítettük. A HELIO waggler horgászúszók testét és szárát, ezzel a nagy felhajtóerejű gázzal töltöttük meg, a még tökéletesebb működés érdekében.

A HELIO waggler horgászúszó, az alábbi fejlesztések eredményeképp, korunk legfejlettebb waggler úszójának számít:

Ebben az úszóban a legsikeresebb fejlesztéseink összpontosulnak:
szabadalmazott, gyors, antenna beállítást biztosító kalibrációs rendszer;
kombinált ólom-wolfram súlyrendszer;
héliummal töltött horgászúszó test és szár;
golf aerodinamikai felület, kifinomultabb új testforma;
- adapter antennarendszer.
- egyedülálló PUR technológiával készült úszótestek

Fenti fejlesztések eredményeképp, a horgászúszó repülési tulajdonsága és működése még precízebbé vált.

Az összes Helio waggler horgászúszónál, még egy jelentős újítást alkalmazott a Cralusso.

A várható nagyobb terhelések miatt a súlyba, egy rendkívül precíz, nagy teherbírású, csapágyazott forgó lett beépítve, mely bírja az extrém igénybevételt is.

Az új héliummal töltött antennákkal is felszerelt horgászúszó az egységes antenna rendszerének köszönhetően, több mint 25 féle, különböző átmérőjű és színű antenna fogadására képes. A horgászok egyszerűen és gyorsan, a megváltozott körülményekhez igazíthatják, úszójuk antennáit. Csomagolásban a horgászcikkhez 3 darab, különböző színű, átmérőjű, érzékenységű héliumos és tömör antennát is kínálunk.

A Cralusso egyedülálló módon erre a típusra is 1 év garanciát vállal, az egyedi gyártástechnológiának és a felhasznált minőségi alapanyagoknak köszönhetően.

Tipp:

A egyedülálló kalibrációs rendszerrel, nemcsak az úszó besúlyozást gyorsíthatjuk meg, hanem az antenna érzékenységének a legfinomabb beállítását is elvégezhetjük. Az úszó rendkívüli precizitásnak köszönhetően, 0,01-0,02 gramm finomsággal a legérzékenyebb beállítást is elérhetjük! Fontos a kalibráción található skála segítségével a különféle beállítások egyszerűen megismételhetők, visszaállíthatók!

 

További képek
Idézet

Alan Scotthorne - Ötszörös egyéni horgász világbajnok

Ez a legjobb lapos úszó, amit valaha használtam.
–ALAN SCOTTHORNE ÖTSZÖRÖS EGYÉNI HORGÁSZ VILÁGBAJNOK

 

 

 

Garancia

Egyedülálló gyártói garancia

Szállítás / fizetés

A Cralusso szállító partnere a DPD

Nettó 25.000Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!


Fizessen a CIB biztonságos banki rendszerén keresztül!