Barion Pixel
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.

Viszonteladói regisztráció

Légy te is a Cralusso viszonteladó partnere!


Ha úgy döntöttél, hogy bővíteni szeretnéd kínálatod hazai gyártású termékekkel, és szeretnél te is profitálni a Cralusso egyedülálló innovatív fejlesztéseiből, akkor kérjük figyelmesen haladj végig a következő lépéseken.

Ahhoz hogy a Cralusso hivatalos viszonteladója légy mindenképpen szükséges egy fiókot regisztrálnod webáruházunkon. Amennyiben már regisztráltál egy fiókot, úgy kérjük ugorj a 3.-ik lépésre.   

1.      Regisztrációhoz kattints az oldal jobb felső sarkában található Regisztráció gombra, vagy kattints az alábbi linkre: https://cralusso.com/customer/register

2.      Ezután szükségünk lesz az alábbi adataid megadására: 

 

Fontos, hogy olyan elérhetőséget adj meg, melyen keresztül fel tudjuk venni veled a kapcsolatot a rendeléseiddel kapcsolatosan.  Ezután kattints a Regisztráció gombra.

3.      Sikeres regisztráció után az alábbi üzenet fog fogadni, ahol a Tovább gombra kattintva, juthatunk el a „Fiókom” menüpontra, vagy az Üdvözöljük menüpont „Fiók” gombjára kattintva. 

4.      Ezután a címadatok módosítására kattintunk, majd a képernyő jobb oldalán található „Új cím” menüpontjára kell navigálnunk.   

5.      Mivel elsősorban a számlázási adatokat szeretnénk itt megadni, így mindenképpen szükséges a „Jogi személy” menüpontra kattintani, ugyanis csak itt van lehetőségünk adószámot rögzíteni. Miután minden adatot pontosan megadtunk, kattintsunk a tovább gombra. Amennyiben a szállítási és a számlázási címünk megegyezik úgy egyéb teendőnk nincsen. Ha eltérő helyre szeretnénk a csomag szállítását, akkor még egy címet rögzítenünk kell. Ebben az esetben az új címet már nem szükséges „Jogi személyként” regisztrálni. 

6.      Miután sikeresen végbement a címek rögzítése, nincs más teendő mindössze a  cralusso@cralusso.com címre szükséges egy emailt küldeni a viszonteladói regisztráció jóváhagyását kérvényezve.

 

Minta szöveg:

„Tisztelt Cralusso,

Szeretném az alábbi email címen rögzített fiók viszonteladói státuszát kérni:

példa@példa.com

Ezután legfeljebb 1-2 munkanapon belül módosítjuk a felhasználói fiókot viszonteladói árainkra. Ettől kezdve minden további rendelés viszonteladói árainkon fog történni.