Barion Pixel
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.

Rendkívüli sikerek az EFTTEX-en! - Díjazott termékek

Rendkívüli sikerek az EFTTEX-en! - Díjazott termékek

Véget ért Európa legnagyobb szakmai horgász kiállítása, az EFTTEX Budapesten és szeretnénk veletek megosztani sikereinket a kiállításról! Az EFTTEX-en való jelenlétünk megerősített minket abban, hogy a Cralusso brand továbbra is erős a piacon, amit mi sem támaszt jobban alá, hogy két termékünk kategóriája győztese lett az EFTTEX BEST NEW PRODUCT versenyén!

Végszerelék kategóriában az új, saját gyártású, innovatív BIG Rocket method kosarunk zsebelte be az első helyezetteknek járó díjat.

Horogcsali kategóriában pedig nem csak formájában, hanem anyagában is természetes, élelmiszeripari alapanyagokból gyártott Jelly Snail győzött! 

Hisszük, hogy ez a jövő, és marketing kommunikációnkban is ez fog most kulcsszerephez jutni.

Összességében az elmúlt évekhez hasonlóan hatalmas érdeklődés mutatkozott a saját fejlesztésű és gyártású termékeink iránt, és sikerült értékesítési és kapcsolati hálónkat tovább bővíteni! A Best New Product díj pedig hatalmas elismerést jelent!