Barion Pixel
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.

Videók

Friss horgászvideók a legújabb horgásztechnikákkal

A Cralusso nem csak innovatív horgászcikkeivel járul hozzá a sporthorgászatban vagy versenyhorgászatban elért sikerekhez. Horgászvideóinkban igyekszünk bemutatni a különböző horgásztechnikákat, és azt is, hogyan használhatóak a Cralusso horgászcikkei például a bolognai vagy match botos horgászatnál.

Elindult a Cralusso HDTV, melyen a legfrissebb feltöltött videók láthatók!

Nézd meg most!

https://www.youtube.com/user/CralussoHDTV

 

Amikor elhatároztam, hogy elindítom a Craussót tudtam, hogy nem a meglévő úszókat kell javítgatni, hanem egy teljesen más úton kell elindulni, új formákkal és technológiával. Sikeres modelleket fejlesztettünk, melyek hamar elterjedtek. Mára 5 kontinens, több mint harmincöt országában használják úszóinkat.

– KRÁLIK KÁROLY FELTALÁLÓ, CÉGVEZETŐ

 

Hasznos tippek hobbi horgászathoz és sporthorgászathoz is

Horgászvideóinkat úgy állítjuk össze, hogy azok a hobbi és verseny szinten horgászóknak egyaránt érdekesek legyen.A horgászcikkek bemutatása mellett a pecázás örömei is – a gyönyörű táj, a csendes borozgatások – legalább olyan fontos szerepet kapnak horgászvideóinkban, hiszen mi magunk is aktív sporthorgászok vagyunk.

Horgásztechnikák videón bemutatva

Arra törekszünk, hogy horgászvideóink segítségével látogatóink minél több horgásztechnikát megismerjenek, és így a lehető legnagyobb hatékonysággal használhassák a Cralusso innovatív horgászfelszereléseit. Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb és legaktuálisabb horgászvideóinkról, kövesd a Cralusso HDTV-t a Youtobe-on is!