Termékek Menü
0

Bream horgászúszó - 1082 - 6gr

bream waggler float, cralusso Katt rá a felnagyításhoz
Cikkszám: 1082-06

A Bream Float az új kombinált ólom -wolfram súlyrendszernek, új test formának, és a golf aerodinamikai felületnek köszönhetően, nagyszerű működési tulajdonságokkal rendelkezik. Az úszó szárába épített hosszú, érzékeny karbon szál nagyon érzékeny, melyhez több mint 20 féle cserélhető, jól látható antennát csatlakoztathatunk. Az érzékeny antennák látványos emelős kapásokat biztosítanak. A Cralusso kalibrációs megoldásával, egyedülálló módon a leggyorsabb, legérzékenyebb antenna beállítás érhető el. Az poliuretán habból kialakított, kifinomult új testforma golf aerodinamika felülettel rendelkezik,  mely a polikarbonát kalibrációs szárral és a cserélhető antenna rendszerrel, sokoldalú felhasználást biztosít. Az úszóhoz javasolt a Navigátor Match Sinking jelölt horgászzsinór, mely alkalmazásával egy igazán profi horgászfelszerelést állíthatunk össze.

 

Kép: Méret (gr): Cikkszám:
6
1082-06
8
1082-08
10
1082-10
12
1082-12
14
1082-14
16
1082-16
Leírás és Paraméterek

Az új levegős antennákkal is felszerelt horgászúszó az egységes antenna rendszerének köszönhetően több, mint 25 féle, különböző átmérőjű és színű antenna fogadására képes. A horgászok egyszerűen és gyorsan a megváltozott körülményekhez igazíthatják, cserélhetik úszójuk antennáit. Csomagolásban a horgászcikkhez 4 darab, különböző színű, átmérőjű, érzékenységű levegős és tömör antennát is kínálunk.

Cralusso egyedülálló módon erre a típusra is 1 év garanciát vállal, az egyedi gyártástechnológiának és a felhasznált minőségi alapanyagoknak köszönhetően.

Tipp:

A világon egyedülálló kalibrációs rendszerrel nemcsak az úszó besúlyozást gyorsíthatjuk meg, hanem az antenna érzékenységének a legfinomabb beállítását is elvégezhetjük!