Barion Pixel
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.

Határréti kiruccanás - Mikusik Viktor

Mikusik Viktor
2023. 08. 23. 00:00:00
Határréti kiruccanás - Mikusik Viktor
Nagyjából 2 év után látogattam el újra a Határréti-víztározóra. Budapesttől 30km-re, lakóhelyemtől mindössze 5km-re található ez a festői környezetben hegyek közt fekvő tó. Újdonság, hogy a tavon már kapható sportjegy is, így vonzva közelebb a sport szerelmeseit.

Itt lehetőségem volt kiprobálni a Cralusso Rocket method kosarát. Régi kedvenc helyemre ültem a tó szélére, ez egy beavatott hely, és csak nagyon ritkán elérhető, szerencsére hétköznap jobban elérhető.

Etetőanyagnak 2mm pelletet áztattam be, ez került a kosárba. 70m-re mértem ki a botomat, ide horgásztam végig 4 perces ütemet tartva. A halak szerencsére éhesek voltak, így hamar felépült a horgászat. Maga a kosár a szárról könnyen eltávolítható a szerelék elvágása nélkül, így ha messzebb szeretnénk dobni, akkor egy mozdulattal cserélhető a 30-40-50-70g kosár.

A rövid horgászatot egy compó koronázta meg, mely egy véletlen belógatás következtében akadt horogra.

Összességében nagyon jó peca volt, sokat fejlődött a tó is mióta ott jártam, és a felszerelésem is jól megállta a helyét.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog