Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.
Termékek Menü

Töltőválasztási kisokos I.

Cralusso
2022. 02. 09. 10:33:10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogyan jött az ötlet?

A method gyorstöltők használata során gyakran találkozunk azzal a problémával, hogy beragad az etetőanyag, nyomkodni kell, hogy kijöjjön a kosár (lehetőleg az etetőanyaggal együtt) a töltőből. Ezen probléma mentén kezdődött el a kísérletezés a Cralusso műhelyében, hogyan is lehetne megkönnyíteni és method kosarak töltését. Az ötletet a természet nagyszerű megoldása, a szétnyíló kagyló látványa adta. Ez mentén elindulva sikerült egy olyan kosarat létrehoznunk, amely a hosszanti tengelyen való nyitáskor a tapadási felületet felére csökkenti, így segítve, hogy tökéletesen tömörítve váljon el egymástól a töltő és kosár. Ebből született meg a Cralusso nyitható gyorstöltők családja! Most az első, horgászok körében hatalmas sikert aratott BLUE SHELL METHOD gyorstöltőt szeretnénk részletesen bemutatni.

BLUE SHELL METHOD GYORSTÖLTŐ

Tulajdonság:

Kifejlesztéséhez a legmodernebb 3D nyomtatás technológiáját alkalmaztuk. Egyedülálló működésű töltőszerszám, mellyel rendkívül gyors és egyszerű method kosarak töltése és ürítése. A hosszanti tengelyen történő nyitása meggátolja az etetőanyag töltőbe ragadását. További előnye, hogy univerzális kialakítása miatt a legtöbb hasonló mérető method kosárhoz tökéletesen alkalmazkodik. Egyedi tulajdonsága, hogy a kosár töltőt kézben tartva lehet a legoptimálisabban megtölteni az etetőanyaggal.

ProTipp:

A SHELL METHOD GYÖRSTÖLTŐ egyedi kialakítása miatt tökéletesen működik a Cralusso DOUBLE CHANCE kosarával, amellyel egy időben kétféle horogcsali tesztelését és lehetővé teszi azonos körülmények között. Tovább fokozva a sikeres fogás lehetőségét, ezzel a method töltővel a kétszínű töltés is megvalósítható.

 

 

 

 

 

 

 

A látványos kétszínű töltésről hoztunk nektek egy videót:

Idézet

Alan Scotthorne - Ötszörös egyéni horgász világbajnok

Ez a legjobb lapos úszó, amit valaha használtam.
–ALAN SCOTTHORNE ÖTSZÖRÖS EGYÉNI HORGÁSZ VILÁGBAJNOK

 

 

 

Garancia

Egyedülálló gyártói garancia

Szállítás / fizetés

A Cralusso szállító partnere a DPD

Nettó 25.000Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!