Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.
Termékek Menü

Töltőválasztási kisokos II.

 

Tulajdonságok:

Az ORANGE SHELL abban különbözik a BLUE SHELL-től, hogy önzáródó, így töltés közben a bepattanó fülek összetartják a kosarat, amivel a letett kosár megtöltése is lehetségessé válik. Miután megtöltöttük, nincs más dolgunk, mint egy mozdulattal lenyitni a kosárról töltőszerszámunkat. Ezekben a kosár töltőkben a BLUE SHELL töltőkhöz hasonlóan, soha nem fog betapadni az etetőanyag. Univerzális kialakításának köszönhetően, a Cralusso hosszanti bordás method kosarai mellet, számos más cég versenyméretű kosaraihoz is használható. Összességében azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik letett szerszámmal szeretik tölteni kosarukat. Kapacitásuk -kellően átnedvesített etetőanyag használatával- 15-18 gramm.

 

 

 

 

 

 

PRO tipp:

Az etetőanyaggal való megtöltés előtt ajánljuk a Cralusso Pop Up Cloud mini bojlik használatát. Ez a feeder és method horgászatban való egyedi újítás a kosárba beleágyazva a vízfenékre érve jól kiemelkedik az etetőanyag halmazból. Ez az intenzíven aromázott és színezett bojli folyamatosan engedi ki magából az aroma felhőt, ráadásul egy plazmaszerű burkolat képződik a csalin, ami még jobban felkelti a halak érdeklődését. A halfogás esélyének növelése végett ajánljuk még a Cralusso saját fejlesztésű, a feeder horgászok igényeihez alakított csalitüskét, ami kötés nélkül egyszerűen felszerelhető a horogra.

 

 

 

 

 

 

 

Ebben a videóban mutatjuk be, hogyan is érdemes használni ezt a különleges nyitható method kosarat!

Idézet

Alan Scotthorne - Ötszörös egyéni horgász világbajnok

Ez a legjobb lapos úszó, amit valaha használtam.
–ALAN SCOTTHORNE ÖTSZÖRÖS EGYÉNI HORGÁSZ VILÁGBAJNOK

 

 

 

Garancia

Egyedülálló gyártói garancia

Szállítás / fizetés

A Cralusso szállító partnere a DPD

Nettó 25.000Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!